Help & Onderwerpen

Klik op één van de onderstaande vragen om het antwoord te bekijken.

Ik heb een boeket uitgezocht maar wil hem in een andere kleur?

Dat is geen probleem! Als u een boeket of bloemstuk uitzoekt en deze is b.v. rose maar u wilt hem in het wit, geef dat dan even aan bij bijzonderheden, dan kunnen wij het in de gewenste kleuren maken.

Online betalen is dat veilig?

Online betalen is erg veilig. U betaald bij ons via Ideal, dat is een betalingssysteem van de gezamenlijke Nederlandse banken. U klinkt na het bestellen op Ideal en vinkt het logo van uw eigen bank aan. U kunt dan in uw eigen internet bankieren de betaling afronden. Na de betaling is uw bestelling bij ons geplaatst. Uw bankgegevens zijn tijdens de transactie volkomen veilig en alleen voor u zelf zichtbaar.

Kan ik op Fleuranthus.nl betalen met mijn Creditcard?

U kunt op Fleuranthus.nl alleen per Ideal betalen, of als vaste klant op rekening kopen.

Wel kunt u op onze site www.fleuranthus.com met de volgende creditcards betalen: Visa, Mastercard, American Express en via PayPal. Uw bloemenwens word dan gewoon door uw vertrouwde Fleuranthus Bloembinders gemaakt!

Ik wil graag iets vroeg bezorgd hebben kan dat?

Zeker kan dat, als wij dat maar tijdig weten. Plaats uw bestelling het liefst twee dagen voor het levertijdstip, dan kunnen wij en onze bezorgers er rekening mee houden.

Wilt u later bestellen, informeer dan even per telefoon of mail naar de mogelijkheden. In overleg kan er bij Fleuranthus heel veel!

Komt Fleuranthus ook op gesprek aan huis?

Voor het bespreken van bijzondere bloemwerken als Rouw – Trouw  of evenementsbloemwerk kunnen we ook bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek.

U kunt dan het beste even per mail of telefonisch met ons overleggen voor een afspraak.

Moet ik altijd bloemen aansnijden?

 Ja, dat moet altijd. Wij knippen na het binden van een boeket altijd de stelen af op dezelfde lengte, maar dan drogen de stelen als snel weer in. De binnenkant van de steel is een soort sponsje dat water transporteert. Als je deze thuis opnieuw schuin afsnijd, dan maak je de weg vrij voor de bloem om lekker schoon water op te zuigen, tevens is na opnieuw aansnijden de wond van de steel weer fris en schoon waardoor de bloemen veel langer mooi blijven. Voor het snel en makkelijk afsnijden hebben we een erg handig hulpje, de Bloemensnijder. Deze is te bestellen op onze website.

Ik kan iets niet vinden op de website?

In onze website zit een makkelijke zoekmachine. Deze vind u op de homepage in een blauw wit balkje aan de linkerkant van de pagina. Toets hier bijvoorbeeld rozen, bloemensnijder of ballon in en u komt gelijk in de juiste productgroep.

Waar kan ik de collectie Fleuranthus vinden?

Fleuranthus heeft een enorme collectie op het gebied van huisparfums, en alles voor douche en bad. Deze is te vinden op onze nieuwe site www.geurenzeepshop.nl

Hier vind u de o.a. geurkaarsen, geurzakjes, roomsprays, linnensprays, geur olie, fragrance lamps, fragrance oils, diffuseroils en nog veel meer van de merken Greenleaf Gifts, Bomb Cosmetics, Ashleigh & Burwood, Tales Of London, Santoro en Royal Historic Palaces.