Nieuws » Handig bloemen aansnijden

Handig bloemen aansnijden

  • artikel_bloemensnijder_www.fleuranthus.nl_.jpg

Lastig om bloemen aan te snijden? Daar hebben we een hele goede oplossing voor! De Bloemensnijder. Zo eenvoudig als de naam is, zo gemakkelijk werkt het ook!

Overtuig uzelf van deze makkelijke handeling en ervaar dat uw bloemen langer vers blijven. Met het lange handvat en juiste schuinte van het mesje snijdt u uw bloemen perfect, snel en veilig af. Bovendien kunt u uw bloemen op elk gewenste lengte afsnijden. Zo snel zijn uw bloemen nog nooit gesneden.

Boeketten, dikke of dunne stelen, het maakt allemaal niet uit. De bloemensnijder snijdt door elke steel heen. Met het juiste gebruik snijdt uw bloemensnijder meer dan 1000 bloemen.

Vooral handig bij van die mooie gebonden boeketten waar u eigenlijk het touwtje niet los wilt halen. Dat is met de bloemensnijder snel gedaan. Leg het boeket op de zijkant, en je kunt heel eenvoudig alle stelen 1 voor 1 afsnijden, dat is in een handomdraai gebeurd. Het afsnijden is erg belangrijk, als u dit juist doet staan de bloemen met gemak een paar dagen langer dan wanneer ze niet goed worden aangesneden.

Wilt u zichzelf overtuigen? Kom dan bij Fleuranthus bloemen aansnijden met de bloemensnijder!

 

© COPYRIGHT 2018 Fleuranthus Bloembinders V.O.F.