Nieuws » Persoonlijke bloemen

Persoonlijke bloemen

  • rouwbloemen_hart_www.fleuranthus.nl_.2.jpg

Als bloemist zijn we met alle fases van het leven bezig. Van een kleurrijk babyboeket op de dag dat we het leven zien, romantische bloemen op een trouwdag, tot aan de laatste dag: bloemen vormen de emotie van deze momenten.

Rouwbloemwerken zijn de meest persoonlijke die er zijn. Het is vaak 1 van de laatse dingen die we kunnen doen wanneer we van een dierbare afscheid moeten nemen. Hoe triest de aanleiding ook is, wij van Fleuranthus vinden rouwbloemwerken een bijzonder deel van ons werk. 

In rouwstukken van Fleuranthus leggen we graag de persoonlijke voorkeuren van de overledene, maar ook de stijl van deze persoon. Was iemand een natuur mens, modern of juist heel los, ook de levenswijze van een overledene is voor ons van belang. Het maakt een rouw bloemstuk juist heel persoonlijk om al deze voorkeuren in het bloemstuk te verwerken. 

Voor het bespreken van Rouwbloemwerk hebben we veel voorbeelden op onze website, maar ook gebruiken we boeken met eigen foto werk om samen tot een passende bloemdecoratie te komen. Dit kan bij ons in de winkel waar we op afspraak alle tijd voor een gesprek nemen. Hier kunt u op uw gemak aan tafel uw wensen bespreken. Wilt u liever in uw eigen omgeving of thuis uw wensen bespreken, dan komen we graag bij u langs. 

© COPYRIGHT 2018  Fleuranthus Bloembinders v.o.f.