Nieuws » Zijdezachte bloemen in Boekelo

Zijdezachte bloemen in Boekelo

  • zijdebloemen_fleuranthus_bloemen_enschede.1.jpg
  • zijdebloemen_van_fleuranthus_bloemen_enschede_boeket_boekelo.1.jpg

Ons frisse assortiment zijdebloemen al gezien?

Met het wisselen van de seizoenen kijken we ook altijd uit naar de nieuwste collectie's. Inmiddels is de winkel helemaal in voorjaars en zomerse kleuren. Potterie en fraaie vazen van Fidrio. Een heerlijke collectie van ons merk Geur & Zeepshop, en natuurlijk de mooiste zijde!

Zijdebloemen vind u bij ons altijd in de kleuren en matrialen van het seizoen. De lente is de tijd van kersenbloesem en mooie viburnums in zachte kleuren groen wit en rose. Prachtige Vanda orchideen in haar natuurlijke kleuren paars en rose. En natuurlijk mogen de magnolia's niet ontbreken in verschillende kleuren creme, wit, rose en paars.

Vooruitlopend op het zomerseizoen zijn er al een aantal kleuren papavers en hortensia's. Al met al een kijkje waard. ook zo'n zin in de zomer? Bij Fleuranthus is het vrolijke seizoen al weer begonnen!

Heeft u zelf een mooie schaal of object die u graag zou hebben opgemaakt met zijde? Dat kan! Als u deze meeneemt kunnen we in de winkel een aantal passende zijdebloemen met u uitzoeken, en dan maken wij er graag een passend geheel van!

© COPYRIGHT 2017 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.