Nieuws » Donderdag = Valentijn!

Donderdag = Valentijn!

  • bbh_wnmf_valentijn19_pos_nl_a3_25jan19_lr.jpg

Happy Valentine!

Donderdag 14 februari is het weer zover, de dag van de liefde, en om iedereen waar je om geeft, lief te hebben: Valentijnsdag!

Bij Fleuranthus Bloemen weten we als geen ander hoe iemand eens flink verwend kan worden op deze speciale dag. Prachtige boeketten kunnen we zelfs aanvullen met heerlijke chocolade, teddyberen, hartvormige ballonnen en nog veel meer. Om er gelijk een gezellige avond van te maken hebben we zelfs een assortiment wijnen en een heerlijke cava met lekkere bubbels…

Valentijn is wel de dag van bloemen, het liefst rode rozen natuurlijk, die stralen toch wel de liefde uit! Onze bezorgers staan vanaf 8:00 uur s’ morgens klaar om uw bloemengroet te bezorgen. Wij leveren in de hele regio Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en Boekelo, en de daaromheen liggende dorpen. Besteld uw boeket het liefst een dag er voor dan kunnen we het tijdig in de bezorgronde plannen. Bloemen bestellen op de dag zelf is natuurlijk ook mogelijk.

 

 

Wil je een keer iets anders? Kijk dan eens bij het zusje van Fleuranthus: www.geurenzeepshop.nl daar vindt je allerlei leuke ideeën op het gebied van Geuren en Wellness, deze verpakken we naar wens ook als een romantisch cadeau voor Valentijn. Dit assortiment is ook te vinden bij Fleuranthus in de winkel zodat je het gelijk mee kan nemen.

Kortom met Fleuranthus komt de liefde tot bloei!

 

© COPYRIGHT 2017 Fleuranthus Bloembinders V.O.F.