Nieuws » Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen

  • avalanche_rozen_www.fleuranthus_bloemen_enschede_artikelfoto_bos_rozen.jpg

Vaak komt het als een spontaan idee, even iemand een bloemetje sturen. Dat moet natuurlijk makkelijk en snel, daar voor hoeft u alleen maar naar www.fleuranthus.nl!

In de online bloemenwinkel van Fleuranthus vindt u een verassend groot assortiment bloemen, en nog heel veel meer. Wat te denken van een boeket met een fraaie fles wijn, of juist een geboorte boeket met bijpassende ballon of leuke teddy beer? Bij Fleuranthus vind u een ruim assortiment voor elke gelegenheid.

 Bloemen bezorgen in Enschede

Bloemen bezorgen in Enschede? Een boeket bloemen sturen waar dan ook in Nederland, of juist een bloemengroet aan de andere kant van de wereld? Wij van Fleuranthus zorgen er voor!

In de regio Twente bezorgen onze bezorgers de door onze binders gemaakte bloemwerken, daar buiten kunnen we via dozenpost uw bloemen gemaakt door Fleuranthus in heel Nederland en België leveren!

Buiten Nederland versturen wij natuurlijk ook uw bloemenwensen, graag weten we dit minimaal 1 dag van tevoren.

Bloemenwensen waar ook ter wereld, wij zorgen er graag voor!

Wilt u zakelijk bloemen bestellen? Dan is onze site www.fleuranthus.com wellicht interessant voor u. Hier kunt u inloggen in uw gepersonaliseerde website, voorzien van het door u gewenste assortiment met keuzemogelijkheden voor kaartjes met eigen logo! 

Tevens kunt u op www.fleuranthus.com afrekenen met alle bekende credit cards als Visa, American Express, Mastercard enz.

© COPYRIGHT 2021 Fleuranthus V.O.F.