Nieuws » Fleuranthus bewaakt de sfeer!

Fleuranthus bewaakt de sfeer!

  • sfeer_bewaken_fleuranthus_bloemen_artikel_foto_bedrijfsbloemwerk.jpg

Wij van Fleuranthus bewaken graag de sfeer binnen uw bedrijf!

Graag nemen wij u deze zorg uit handen: of het nu gaat om bloemen op de receptie of de tafels in een restaurant. Bloemwerken op elk formaat: Fleuranthus zorgt er graag voor!

Fleuranthus is kind aan huis bij tal van hotels, restaurants en bedrijven in de weide omgeving. Hierdoor zijn we dagelijk op locatie, en nemen we u de zorg voor de juiste sfeer uit handen. Bloemwerken maken we naar wens, op uw eigen ondergronden, of we gebruiken eigen matrialen op leenbasis. Graag denken we met u mee, en zelfs voor u: immers is ieder bedrijf uniek, dus ook haar uitstraling. Hier maken wij graag een passend voorstel bij.

Bloemen kunt u bij ons ook wereldwijd laten bezorgen. Binnen Nederland kan dit zelfs met bloemstukken en boeketten uit onze eigen winkel. Onze kwaliteit wordt dan in een bloemendoos door het hele land geleverd. Daarbuiten regelen wij dit via onze partners TopBloemen en Euroflorist.

Bloemenkaartjes met uw eigen logo! Ook dat is binnen Nederland geen enkel probleem. Neem contact met ons op, en wij stellen uw eigen persoonlijke website incl. assortiment samen. Hier kunnen uw medewerkers snel en makkelijk inloggen, en voorzien wij de bloemen met een kaartje met uw eigen full colour logo!

Meer weten? Laat het ons horen, we gaan graag met u in gesprek.

© COPYRIGHT 2018 Fleuranthus Bloembinders V.O.F.