Nieuws » Gekleurde Orchideën in Boekelo!

Gekleurde Orchideën in Boekelo!

  • Orchidee_Boekelo.jpg

Gekleurde Orchideën in Boekelo!

Bloemen kleuren de dag en dat is in Boekelo niet anders!

Nieuw binnen zijn de gekleurde orchideen in verschillende kleuren blauw, aqua, petrol en amber.

Dus op zoek naar Bloemen in Boekelo, dan is er weer veel kleur te bekennen! Deze orchideen hebben in het water een bio kleurstof gehad die vriendelijk is voor de plant en deze een fraai kleurtje geeft. De orchidee is van nature wit dus als u de plant overhoud en volgend jaar opnieuw in bloem is zal deze waarschijnlijk weer normaal wit gekleurd zijn.

Het verse assortiment bloemen in de winkel is al helemaal in nazomersferen dus rijkelijk gekleurd! Zo begint het nieuwe seizoen weer vrolijk!

Boekelo en Bloemen

De hele zomer zijn wij normaal geopend, dus van maandag t/m zaterdag. Dagelijks hebben we vroeg in de ochtend verse aanvoer waardoor er dus altijd ruim keus is in een heerlijk bloeiend assortiment!

Momenteel is het assortiment vooral vrolijke zomerbloemen. Deze zijn gek op dit weer dus kunnen ook behoorlijk tegen de warmte.

Liever toch iets sterkers? Dan zijn zijdebloemen ook een mooie oplossing: Zijdebloemen vind u bij ons altijd in de kleuren en matrialen van het seizoen. De lente is de tijd van kersenbloesem en mooie viburnums in zachte kleuren groen wit en rose. Prachtige Vanda orchideen in haar natuurlijke kleuren paars en rose. En natuurlijk mogen de magnolia's niet ontbreken in verschillende kleuren creme, wit, rose en paars.

© COPYRIGHT 2018 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.