Nieuws » De hele zomer normaal geopend!

De hele zomer normaal geopend!

  • Bloemen_Boekelo_bloemen_bezorgen_Enschede_Fleuranthus_Bloemen_Bestellen_Zomerbloemen.jpg

De hele zomer normaal geopend!

Ook tijdens de vakantie is Fleuranthus de hele zomer normaal geopend! 

De zomertijd betekend in het vakantieseizoen dagelijks weer een verse en bonte bloemenpracht. Veel zomerbloemen waar we de mooiste plukboeketten van maken. 

De bloemen zijn dagvers en inmiddels gewend aan de warmte dus u zult er ook in de vakantietijd veel plezier aan beleven.

Bij Fleuranthus staat de winkel in deze tijd letterlijk in bloei!

De zomers is altijd een geweldig seizoen. Bloemen zijn er dan in vele kleuren en keus is er in overvloed. Er zijn dan zo veel matrialen, en de bloemen zijn door het weer op hun mooist. Juist de tijd voor prachtige veldboeketten met kleurige bessen, bramen, hortensia's en niet te vergeten allerlei veldbloemen en zonnebloemen!

Onze online boeketten collectie, word het hele jaar aangepast naar het seizoen. De boeketten die u ziet zijn dan ook daadwerkelijk te maken. Uw uitgezochte bloemenwens kunnen we dan ook met plezier voor u bezorgen!

Fleuranthus is het gehele jaar van maandag tot en met zaterdag de gehele dag geopend, ook in de zomer maken en bezorgen we uw boeketten graag in de hele regio Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Almelo en bijbehorende dorpen.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten en we maken het graag voor u.

 

© COPYRIGHT 2019 Fleuranthus Bloembinders V.O.F.