Nieuws » Bloemen bestellen?? nu?? in deze tijd??? JA!!!

Bloemen bestellen?? nu?? in deze tijd??? JA!!!

  • wash-hands-4906750_960_720.jpg

In deze onduidelijke dagen treft de onzekerheid iedereen. Denk dan wel aan de vrolijkheid die een bloemetje brengt in huis. Of een glimlach doet geven aan de persoon die u nu even niet kunt bezoeken.

Ook wij als bloemenwinkel hebben uiteraard met het Corona virus te maken. Ons team heeft een duidelijk protocol om te werken. Hierbij wordt er natuurlijk extra aandacht besteed aan de hygiene van en in de winkel zoals de bijvoorbeeld de Pinautomaat. Onze medewerkers wassen na elke klanten handeling nogmaals extra de handen naast alle andere extra keren overdag. 

Wij proberen ons aanbod zo mooi en groot mogelijk te houden om u een mooi en vers assortiment te kunnen bieden, echter zijn wij hierbij wel gebonden aan het aanbod op de veiling. Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde bloemen momenteel niet beschikbaar zijn.

Natuurlijk volgen wij de berichtgeving vanuit het RIVM op de voet, en zullen de voorzorgsmaatreelen volgen die worden gegeven. 

Onze bezorgers rijden ook gewoon nog om de bloemenwensen te bezorgen, maar houden ook rekening met het niet maken van persoonlijk contact met de ontvanger. Elke bezorgauto is ook voorzien van desinfecteermiddel zodat bij elke bezorging de handen worden gedesinfecteerd. 

Wij vragen uw begrip voor de situatie en wensen iedereen veel kracht en gezondheid toe om deze bizarre tijd door te komen.